Kvalitativforskning på G.

Just nu pågår kurs i kvalitativforskning på min Masterutbildning i Hälsovetenskap. Det känns väldigt roligt och givande med att få möjligheten att forska i hälsa, jag är specialiserad på stress. Så jag fortsätter nog i den riktningen. Man behöver vara extremt påläst för kunna klara studier på den här nivån och inom Hälsovetenskapen som är ett väldigt brett ämne. Det är kul att ha studievänner som är i andra länder och som redan är igång i WHO, Sida, FN osv. Det sätter perspektiv på tillvaron och diskussionerna.
Min egen älskade dotter har tyvärr mått dåligt sista tiden har det vart flera blåljus inåkningar pga magsmärtor.
Världen sätts på sin spetts när den man älskar mäst i hela världen blir sjuk...

Något helt annat jag & min man är igågn med Yoga för alla kur och meditationskurs, med personlig utveckling och Hälsa inkluderat. Känns jätte kul att fått fart på kursverksamheten. Man vill ju lära ut lite av det vi lärt oss.

Nu har jag precis avslutat en chatt med min dotter, vi ska försöka beställa in lite fina kläder till hennes 25 års dag. Vad tiden går...
Hon är fortfarande samma strålande glada stjärna i mina ögon.
Jag fick nya långfärdskidor av min man i efterskott sa han "julklapp"? ha ha ha rolig han är. Så nu har jag fina pjäxor och skidor...
dem är vita med fin text på och pjäxorna är ulligt mjuka innuti. Vi har åkt halvmilen flera gånger i veckan nu när snön kommit till Gotland.