Gott Nytt År!

Gott Nytt År!Webfetti.com

Firar nyåret med min man i lugn och ro. Ibland snurrar allt till sig. Sedan hittar man tillbaka till där man borde vara och då är allt bra...Ibland är det viktiga att tala och lysna på varandra, först då kan man nå varandra på riktigt.
Så till er som glömt att pratat, när livet bara rusat på, man nästan glömt orden man delat med varandra, stanna upp och prata, lyssna och framför allt hör varandra...I dag lysnade vi, idag pratade vi och idag möttes vi och då kan kärleken växa...Tror jag trallala.....Äntligen är snart 2008 slut!
År 2008 fyllde jag 40år på min bröllopsdag och baldag(dagen jag firade 40 år) begravde Carina sin älskade dotter Engla.
För mig är Engla inte en flicka i tidningen, för mig är Engla Carinas dotter, Sols lillasyster, Engla var flickan på mitt bröllop som sa att hon skule också ha en sån där fin bröllops kläning när hon gifter sig, Sol ville nog mäst åka häst och vagn. År 2008 vart på så sätt bedrövligt år, trodde aldrig jag skulle få uppleva något så fruktansvärt hemskt.
Ja , jag såg begravningen innan min bal började, ja vi tände ljus till Engla på min 40 års fest, ja det låg en skugga över mitt hjärta hela den dagen och Englas ljus bar jag med mig i mitt hjärta...
Sols sångröst när hon sjöng, nästan skrek ut sin smärta över sin syster...
Carinas orörliga rygg...
Hade inte mina inbjudningar redan gått ut lååååånnngt förebegravning, innan mordet, innan hon försvan hade jag ändrat datum, men nu kändes det så förbanat synkroniserat. Några vänner tacka självklart nej till min bal som hade tackat ja. De skulle till Dalarna och Englas begravning. Jag vart bara glad när de ringde återbud.
Svåra stunder av ofantlig smärta 2008 glömmer jag aldrig.
Vart min Bal fin? Ja underbar, kom det många? Ja det kom massor i allafall, flera viste inte om att barnet Engla som begravdes den dag 5 år tidigare var på mitt bröllop med dom. Det vart starka reaktioner när de gick upp för dom att ett av barnen som lekte, dansade och skrattade på mitt bröllop bragts om livet...
Jag hoppas jag aldrig någonsin behöver uppleva något i den formen någonsin igen...Och till Carina, vad säjer man det finns helt enkelt inte ord...Jag sänder igen som 100.000 gånger i år Ljus och kärlek till dig och Sol...
Och till alla där ute ta hand om varandra, bry er om varandra och hoppas ett helande ljus når era hjärtan i natt och att det blir ett gott nytt år 2009!

Webfetti.com
Webfetti.com



Webfetti.com