Varför dör fåglarna & fiskarna m.m.

Min fråga blir Varför dör fåglar i mängder, fiskar i enormo antal, krabbor m.m. runt jorden just nu i Januari 2011.
     
Jag tror inte det är utan orsak att de dör. Varför hör vi så lite om varför de dött?
Vad är det som händer?



 

 
Endel pratar om Chemtrails, om att i försök att stoppa Global warming, Ozon sprickor, så påstår endel att de sker Kemiska besprutningar i atmosfären för reflektera tillbaka solens sken och värme ut i universum istället för att värmen kommer in mot jorden och skapar klimat förändringar.
Vad är det folk påstår?
Jo att det här är topp hemligt uppdrag som genomförs i samarbete med USA och andra regeringar runt om i världen. Varför påstår dem att det är hemligt och vad är det dem påstår spruta?
Redan 1956 i England skedde det besprutningar i då expriment i kemisk krigsföring. Även Expriment i klimat förändringar.
Men det dem påstår nu är att ett föslag som las fram vid en stor event som berörde Global Warming ska ett förslag lagts upp hur man kan vända värmen bort från vår atmosfär genom att skapa en sköld, denna sköld skulle bestå av Aluminium, Barium, Ethylene Dibromide som då enligt dem skulle sprutas ut med hjälp av flygplan, de skulle skapa moln som reflekterade tillbaka solen strålar mot solen igen.
Detta är det ena de påstår.

   
De andra vilket faktiskt flera Militärer och tysklands militär pratat om har hänt är att de sprutat ut papper, plast som är ofarligt i luften för att skapa en militär sköld för skydda militära intressen.


Det tredje som flera myndigheter pratar om är att det finns expriment och besprutningar som är helt godkända men hemligstämpade som pågår i vetenskapligt syfte och geologiskt syfte.
http://en.wikipedia.org/wiki/Geoengineering
   
Här kommer problemet USA och de andra länderna påstår att de inte gör några besrutningar för stoppa Global warming, de säger att dem inte försöker manipulera med väder eller Ozon lagren.

http://www.dailymotion.com/video/xggd5h_geoengineering-are-we-playing-gody_news

I USA har det dock dokumenterats både flyg som sprutar ut något, plan med besprutnings utröstning och folk har sett hur plan åker fram och tillbaka i ett möster aktigt beteende och att de bildas moln som täcker himlen.


Vad säger forskarna, jo detta är känsligt men det finns projekt som forskar just om det här och de ligger under USA ämbeten, vad som krånglar till biten är att de har forskare som för tio år sedan sa att sådan här besprutning är under övervägande och att den med stor sanorlikhet kommer bli en verklighet i framtiden.
 Men de hävdar att dem inte gör det!

http://www.asposverige.se/tag/geoengineering/

Eller vad säger dem i de länkar jag klippt in? Ta en titt!
 


Sedan har vi problemet med människor som då filmar fotograferar och tar prover på vatten, växter m.m.
Och gissa vad de påstår sig hitta och de visar upp pappers bevis på prover från labb, jo i proverna hittade dem,Aluminum långt över godkänd mängd, och Barium långt över godkänd mängd.
 
Det här är en hemsida i Sverige som påstår att det händer i Sverige Se länk:
http://www.chemtrailmonitor.com/#/brev-till-myndighet/4515430859

Och de har tagit prover just när aktiviteten av flyg med vad de påstår är kemiska utsläpp via flyg och dem påstår sig hittat högre halter av just Aluminum och Barium. Folk påstår att Aluminum skulle fungera som återspeglare, reflektera som en spegel och hålla värmen borta pga dess egenskaper och därför  skulle sprutas ut som sköld egenskap.

 

  
 
Det finns även personer som påstår sig bo vid expriment områden, de har filmat avspärrat område och där ser man hur flyg kommer och åker, skapar moln. De killar som är med i den videon berättar om fåglar som ramlat ner och dött. Andra beskriver att skalbagar dött. Några andra påstår att bin dör.

Sitter allt ihop? besprutningar och fågeldöden, fiskdöden och krabbdöden, allt det som hänt första veckan i Januari på flera platser över jorden? Vem vet? Ingen svara på varför, fåglar i miljon antal dött, fiskar i miljon antal dött krabber i 100 tusel tal dött.
Italien , Sverige, ryssland, asien är några nya som hittat döda fåglar och fiskar i mängder, olika sorter fåglar tyvärr!

I USA finns en nyhetsändning om att en myndighet skulle tagit på sig en tidigare enorm fågeldöd, de sa att de var saneringarbete, för få ner antalet fåglar så hade dem matat dem med gift och att 24 timmar efter dog fåglarna av ett för alla andra ofarligt gift. Hmm?
Inte troligt att dem vart och matat fåglar i sverige, i Italien, I asien Matat fiskar i Australien, i New Zeland, Krabbor i England?  Samtidigt korsat USA och matat både fisk och fåglar?
Nej låter lite konstigt va?
Varför påstår dem det?
Vad är det som gör att de inte talar om vad som händer?

Jo om det skulle vara Barium så påstår dem att den kemiska ämnet är radioktivt och Aluminium i små partiklar påstår dem skulle kunna komma ner i luft rör, lunger och skapa alvarliga skada och sjukdom.

Jag vet inte vad som är sant men, Discovery, CNN, BBC och massa nyhetskanaler har pratat om båda sakerna men ingen har gått till botten med det hela. BBC har gjort dokumentären om vad som hände 1956 och där kan man se Sverige finnas med på dokument som rör dem besprutningarna som är erkända av Englands militära.

Vad är det som händer?
Blir vi besprutade med gift?
Är vatten djurliv som finns nu utsatta för dödligt gift?

I USA påstod dem att fåglarna dött av chock skapat av smällare och nyårsraketer, men typ jag har inte sett fågeldöd på nyår trots en massa fyrverkerier och sedan var det ju de döda fåglarna på andra ställen i världen och USA de var ju inte nyår längre och inga smällar när dem dog! Nix kan inte stämma, inte heller El stöt, eller blixt som de sa kan bli aktuellt för vi har vinter här och här dog de också fåglar i Sverige!

Är vi i hälso fara, är folkhälsan hotad på jorden?
Finns det risk att när jag går ut och andas att jag får i mig gifter som placerats ut där för rädda jorden?
Har Global warming gått så långt att vi måste bespruta atmosfären för överlevnad?
Eller är det för att vi ska kunna fortsätta utnyttja moderjords resurser och fortsätta förorena för ekonomiska intressen som vi kan råka bli besprutade med gift?
 Om de anser att vi är för många vad händer då?
Om fåglar kan då, fiskar krabbor, kan inte vi dö i miljon tal också?
Mina fråger är många och en fråga är också befogad varför utbröt det ingen panik vid fynd av 200,000 fåglar döda på gatan, vid miljontals döda fiskar på strand, vid 100.000tals krabbor på strand?
 Inget att oroa sig för, helt naturligt och allt under en vecka i januari. Ophs? Eller?


Kommentarer
Postat av: Frida Laine

Jättebra att du tar upp det här. Om det nu är misslyckade experiment i så här stor skala är det ju inte klokt. Hoppas något svenskt granskningsprogram i tv tar upp det, det är väl ända sättet att allmänheten får upp ögonen och börjar att ifrågasätta.

2011-01-13 @ 11:07:12
Postat av: Mirka

Kanonbra att du visar upp detta! Jag i min paranoija och mina evinnerliga konspirationsteorier kan nu andas ut i lugn och ro och hävda att "jag hade rätt, haha!" Det här är viktigt att belysa och det är toppen att du gör det!! GO GIRL!!!:D

2011-01-13 @ 12:57:44
Postat av: Peter Eriksson

Kan inte någon sända detta till TV/tidningar/jornalister med filmen om alla döda fåglar och fiskar. Det borde ju komma ut på nyheterna som toppnyhet.

2011-01-13 @ 13:11:40
Postat av: edmund iwanski

det är ytterst intressant och borde uppmärksammas mera..

Hittat två artiklar som kan förklara en del ang.fågel/fiske/krabb-död

www.zarahssida.se/blog.php?bid=1904&print=1



http://www.zarahssida.se/blog.php?bid=1931&print=1

Tack för en spännande artikel!för alla intresserade av konspirationsteorier mm: se www.vaken.se

2011-01-13 @ 17:31:17
Postat av: Carina

"Wonderful Tribe of Many Colors, indeed there has been something tampering with in the electromagnetic fields of our beloved Mother Earth and the consequence of this has proven deadly for hundreds of thousands of animals." Hämtat från Lit...telgrandmother.net.

Samma budskap om kraftig energivåg hörde jag även i en intervju med Pepper Lewis som kanliserar Gaia. thepeacefulplanet.comVisa

2011-01-13 @ 18:57:28
Postat av: Emmanuel Castro

Intressant men hemskt det som hander. Tyvarr sa uppmarksammas det inte i media tillrackligt.

Bra jobbat Katherine!

2011-01-14 @ 16:58:55
Postat av: Johan Edhenholm

Ja, detta är onekligen mycket mystiskt. Jag har just nu inte mycket att säga.. Jag sitter och läser extrema mängder info på nätet alltifrån NASA uttalanden till helt sjuka människors "end of world" tankar...



Man skall nog vara mycket försiktig i sitt framställande av teorier då det finns människor där ute som faktiskt uppenbarligen tar livet av sig då de inte kan hantera och sortera all information som nu väller över dem.



Vi har ju under flera år sett problem med att djur "navigerar" fel, se grindvalar, delfiner och i viss mån också fåglar. Dessa dör då i relativt stora antal, att något händer med vår jord är ju ingen som

vi förvånas över just nu, men vad?



Många diskuterar just nu om det är en skiftning i magnetpolerna som håller på att ske, och det är just efter dessa djur tar sig fram, och stämmer inte dessa "linjer" hamnar dom fel och dör, se bl.a krabborna..



Att det är tyst i medierna kan ju just bero på vad jag nämnde tidigare, folk mår så dåligt av detta, men frågan är mår folk bättre av tystnad från myndigheter? Bättre att belysa och diskutera än tiga och kväva.



Det går även rykten att G7 länderna nu sinsemellan gått ihop på topp nivå och gör nu förberedelser inför den tydligen extrema matbrist (ex spannmål) som kommer inträffa i mitten/slutet på 2011. Detta kommer ju såklart i vanlig ordning drabba de mest fattiga som vanligt, hur det blir med detta rykte får vi väl se snart.



Men gräv gärna i arkiven, och ni kommer att se att likande händelser kommer och går i historien, både före den industrialiserade historien och efter.



Och om ca 10000 år har vi en ny istid över Europa och den civilisation som finns här idag kommer att behöva flyttas till Afrika eller liknande. (Och detta leder säkert till stora oroligheter). (Men lever vi människor om 10000 år kvar på jorden? Nja, troligen inte..)



Jag följer denna utveckling på många olika medier, och återkommer om jag hör/"ser" något.



2011-01-15 @ 12:50:27
Postat av: Santoshi fast

Det kan också vara polskiftet som orsaker detta...

2011-01-15 @ 17:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: